27. července 2016

Star Wars time - Smashbook duben 2016

V dubnu se k nám domů nenápadně, krůček po krůčku, vplížily Hvězdné války. A protože se u nás - zdá se - zabydlely na trvalo, rozhodla jsem se jim věnovat stránku ve Smashbooku. Měla jsem strach, že budu mít málo tematického materiálu, tak jsem se rozhodla využít všechno, co jsem doma našla - visačky ze SW oblečení, rozstříhala jsem krabičky od SW kapesníků, vyhrabala arch SW nálepek, no a k tomu jsem vytiskla pár fotek a obrázků z filmů. Čili jak vidno, nakonec bylo materiálu víc než dost.

Snažila jsem se využít i vzorované kapesníčky samotné, ale jejich lepení na stránku nebyla právě má oblíbená činnost... (čili Note to self: Ať vypadá vzor na kapesníčcích jakkoliv efektně, jejich použití jako podklad na stránce je minimálně problematické!). Nakonec mi z kapesníkového vzoru zbyl vlastně jen nápis, jeden Darth Vader a pár stormtroopřích hlav, všechno ostatní jsem ráda polepila. Nakonec nezbylo ani žádné rozumné místo na journaling, tak jsme ho skryla pod přeloženou kartičku a připnula srdíčkovou sponkou.

Jako poslední jsem dolepila pár srdíčkových nálepek, ale víc se tam toho opravdu nevešlo. Rozhodně mám pocit, že takhle nacpanou stránku jsem ještě nestvořila. :)




2 komentáře: