24. února 2016

My favorities - pocket letter číslo 28

Na Pocket Letter Pals stránce najdete pocket lettery všeho druhu. Jednoduché i načinčané, dokonale sladěné i cirkurově křiklavé, sladce růžové i černé jak noc, vintage, steampunk, Hello Kity i zombies. A je pak malým zázrakem, když v té různorodé kupě najdete takové pocket lettery, které vám svým stylem naprosto sednou. A takhle jsem si objevila Kristen G. Tak jsem neváhala a domluvily jsme si swap. Seznamovací téma - My favorities.

Podobný PL jsem už jednou vyráběla, ale ono to nikdy není stejné. Každopádně základ tvoří tři mé oblíbené barvy - tmavě zelená, oranžová a hnědá - a každou z kartiček jsem věnovala něčemu, co mám ráda. Navíc jsem na každé kartičce použila stejný druh ozdob, jaký jsem pak přidávala dala do kapsy pro Kristen. Jaro s kamínky, puffini s nálepkami, knížky s razítky, atd. Snažila jsem se, aby každá kartička fungovala jak sama o sobě, tak i v celku mezi ostatními. A popravdě řečeno, výsledkem je můj zatím nejoblíbenější pocket letter ever. <3




Link na Pocket Letter Pals.

2 komentáře:

  1. Tohle mi uniklo!!! Ten je fakt naprosto nejvýbornější (to je slovo :D) a úplně z něj ta láska tryská :)) jsem zvědavá, co dostaneš zpět!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, a tohle znáš, viď :D https://www.youtube.com/watch?v=33o32C0ogVM

    OdpovědětVymazat