23. března 2016

Smashbook 2016 - Narozeniny

Přešel leden, únor a dokonce i polovina března a smashbook zel prázdnotou. Tak jsem se do toho zase jednou obula a vyrobila narozeninovou dvoustranu.
Podklad byl na jedné straně červený, na druhé linkovaný, tak jsem pro sjednocení použila srdíčkový hedvábný papír, ve kterém byl zabalený narozeninový pocket letter. Chtěla jsem na dvoustraně použít co nejvíc věcí souvisejících s dárky, tak jsem si schovala kus červené síťoviny z narozeninové kytky od Koalixe, nálepku z Evitiny zásilky, srdíčkovou stuhu a pásky od KlaPi... Původně jsem chtěla mít dárky na samostatných fotkách, ale bylo jich fakt hodně, tak jsem se nakonec rozhodla pro koláž. Ale jsou tam všechny - dostala jsem úžasně věci! A spoustu paperpornu... <3
Na levou stránku jsem se rozhodla - jako protiváhu koláže napravo - dát jednu velkou fotku - sebe. A věděla jsem, že někam na stránku chci i čtyřicítku v rámečku, vyřezanou na narozeninovém Silhouette Portrait (<3). Když jsem tedy měla jasno o vzhledu dvoustrany, začala jsem lovit papíry. Nakonec to nebylo nic těžkého, na obě strany jsem použila papíry a materiál z březnového Creative kitu od Papero amo - papíry, visačky, výřezy, razítko plus pár nálepek i ze Simple kitu. Žádné velké nápisy jsem už nikam necpala, doplnila jsem jen pár barevných teček a bylo - i tak je toho na obou stranách až dost.
A zase jedno poprvé - myslím, že takhle ukrutně červený layout jsem snad ještě nevyrobila... :)

Levá strana - detaily:




Pravá strana - detaily:




Celá dvoustrana:


1 komentář: