29. července 2016

Feathers - pocket letter číslo 41

Poslední dobou jsem s výrobou pocket letterů kapku polevila - nakládala jsem si toho hodně a ona to pak není moc zábava, když pořád musím jen honit termíny. Tak jsem se skoro úplně přestala účastnit organizovaných swapů na Pocket Letter Pals a nechala si jen pár lidí na občasné tvoření. S baothai už jsme si vyměnily PL na téma lišky, teď jsme si jako téma vybraly peří...

Materiálu jsem si v rámci přípravy nasyslila pěknou hromadu, problém byl rozhodnout se, v jakých barvách to celé vyvedu. Nakonec jsem se rozhodla pro kombinaci růžové, tmavě modré a aqua modré. Dokonce jsem si z nedávno pořízené sady PA svatebních razítek, kde bylo mimo jiné právě i peříčko, vyrobila pomocí vlastní papír s peříčky ve třech barvách. Kromě papírů jsem na prostřední kapsu je rozstříhala i jedno plastové pouzdro na dokumenty - neodolala jsem krásnému vzoru.

Na ozdoby je pak tento pocket letter poměrně skoupý, snažila jsem se nechat vyniknout vzory i barvy. Na ozdobení jsem vybrala jsem několik výseků, které se mi barevně hodily (hello, negativní srdíčko a další), použila jednu z washi pásek (krásná, od Cloudy Cow), místo enamelek jsem tentokrát použila plastické nálepky, což je výborná alternativa, mimochodem! A mohla jsem se svým jednačtyřicátým pocket letterem vyrazit na poštu... :)





Link na Pocket Letter Pals.

2 komentáře: