11. května 2017

My Traveler´s notebook - page 3 // Můj Traveler´s notebook - stránka 3

Anothe page - sort of random. Wanted to use some nice photos from February.

Left part is about "Our day" I´ve spent with my son (using the last pieces of December creative kit). He had a day off from school, so we went to the cinema together. Brave Moana was his choice and we both loved the story. 
Right page called "Winter beauty" shows two winter photos I liked a lot, so put them into my traveler´s combiend with February Page kit from PA. Love how it turned out. 
* * *
Další dvoustrana, co se zrovna našlo. Prostě jsem chtěla využít pár povedených fotek z února, které se mi nevešly do Smashbooku.

Levá stránka (vyrobená z posledních zbytků prosincového Creative kitu) zaznamenává "Náš den" s Miškinem, kdy měli pololetní prázdniny, ale doma nám zrovna ten den nešla elektřina. Tak jsme se vydali do kina, Míša vybral Odvážnou Vianu a byla to dobrá volba, líbilo se nám to oběma.
Pravá stránka se jmenuje "Zimní krása", použila jsem (opět :)) únorový Page kit od PA - zimní fotky se na něm vyjímají skvěle, moc se mi líbí, jak se stránka vyvedla.



 

1 komentář:

  1. To ani nevím, že jste viděli! Taky jsem na to s B chtěla, ale nestihlo se to... Teď jsem ji stáhla, tak jsem zvědavá ;)

    OdpovědětVymazat