9. listopadu 2016

Minialbum číslo tři

Z velkého workshopu Papero Amo jsem si dovezla krásné minialbum. Kompletně připravené stránky, desky, hřbet, mašle, všechno, jen naplnit. Holky navíc vyhlásily challenge - že odmění všechny, kdo minialbum naplní fotkami do 14 dnů. Tak jsem se - teda, nejenom kvůli odměně - hecla. Byla by škoda nechat takovou krásnou a s láskou vyrobenou věcičku ve fázi polotovaru.
Už při vyrábění minialba jsem pracovala s tím, že z alba udělám připomínku našich společných let s Koalixem. Něco podobného už jsem měla ostatně v úmyslu loni, když jsme měli desetileté výročí svatby. Tehdy to nakonec nedopadlo, tak proč ne teď.
Nejšílenější fáze byla jako obvykle při výběru fotek. Jednak je procházet, druhak protřídit a vybrat opravdu jen těch pár zásadních. Rok až dva na jednu stránku, šibeniční omezení. A pochopitelně mě v tu nejhorší dobu ještě zradila domácí tiskárna - po updatech už se prostě k počítači nepřipojí. Tak jsem po letech využila služeb minilabu, naštěstí všechno klaplo. Pak celovečerní lepení a zdobení a dílo je hotovo. Jen bych si příště asi odpustila ty přeložené dvojité stránky; album fotkami opravdu dost nabude na objemu, už mi skoro ani zavázat nejde. :)




3 komentáře: